1265 προβολές | φώτα
Η ζωή μου δίπλα στο αεροδρόμιο
Η Άννα Σερδάρη, μιλά για το πώς άλλαξε η ζωή της στην Αρτέμιδα μετά την εγκατάσταση του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος" και καλεί τους πολίτες στο Καστέλι και τη γύρω περιοχή να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν την κατασκευή του νέου αεροδρομίου.

Μια μαρτυρία που θέτει πολλούς αστερίσκους στη διεκδίκηση της Κρήτης για ένα τόσο μεγάλο έργο. Η κ. Σερδάρη αναφέρεται στους περιβαλλοντικούς όρους που καταπατά το αεροδρόμιο της Αθήνας και την απαξιωτική συμπεριφορά της εταιρίας που το διαχειρίζεται προς τους κατοίκους των Μεσογείων.


Κάνει λόγο για ραγδαία επιδείνωση των συνθηκών ζωής στην περιοχή της και μιλά για τις ψεύτικες υποσχέσεις που δόθηκαν περί "ανάπτυξης" και αύξησης του τουρισμού στην Ανατολική Αττική.

Δίνει συγκεκριμένα παραδείγματα συμπεριφορών και πρακτικών της διοίκησης του αεροδρομίου εις βάρος των κατοίκων ενώ καλεί τους κατοίκους της Κρήτης να σκεφτούν διπλά τα πρόσκαιρα οφέλη και τις μόνιμες επιπτώσεις που θα έχει η γειτνίασή τους με ένα τόσο μεγάλο έργο.

Η κ. Σερδάρη συμμετείχε στην εκδήλωση ενημέρωσης που πραγματοποίησε η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση, Προβολή και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδος, στο Θραψανό στις 20 Μαρτίου 2011.Δημοσίευση: 22-11-2011
Παραγωγή: Απρίλιος 2011
Διάρκεια: 19:10
Ρεπορτάζ: Μάριος Διονέλλης
Κάμερα: Γιάννης Βλάχος
Μουσική: Δημήτρης Σφακιανάκης
Ενσωματώση video
(αντιγράψτε τον κώδικα)

Πρόσφατοι:

- Παναγής Ζερβός
- Ειρήνη Φλουρή
- Σοφία Χουλάκη
- Γιάννης Ζαϊμάκης
- Στέλλα Παπαδομανωλάκη
- Κική Αλεξάκη
- Γιάννης Τσικανδηλάκης
- Νώντας Γκιουζέλης
- Γιάννης Πετράκης
- Ellen Larser

όλη η λίστα / έσοδα-έξοδα

Μείνετε σε επαφή:
Στο “πολίτεςTV” δεν "κυνηγάμε" την επικαιρότητα. Αναδεικνύουμε θέματα ψύχραιμα και με χρονική απόσταση από τα γεγονότα. Παρουσιάζουμε λίγα και ελπίζουμε… καλά θέματα. Συμπληρώστε το mail σας αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα μας ρεπορτάζ