184 προβολές
Το όραμα… Δεικτάκη για τις καταπατήσεις
Με… ενοίκιο αντί για μπουλντόζες σκοπεύει να αντιμετωπίσει τις καταπατήσεις του αιγιαλού στην Κρήτη ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Δεικτάκης. Όπως λέει ο ίδιος ξεκινά διάλογο με όλους τους «τεχνοκράτες» σχετικά με τη διαχείριση – «αξιοποίηση» του αιγιαλού στο νησί.
Ο κ. Δεικτάκης τόνισε πως πλέον πρέπει να νομιμοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των αυθαίρετων κατασκευών εφόσον είναι αισθητικά αποδεκτές και δεν εμποδίζουν την πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες. 
 
Προτείνει να τεθεί ενοίκιο στους καταπατητές των δημοσίων εκτάσεων, ώστε να έχει έσοδα το κράτος, αλλά και για να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν του νησιού, όπως συμβαίνει και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
 
Όπως λέει ο ίδιος, βρίσκεται στο τέλος της πολιτικής του καριέρας και θέλει να αφήσει πίσω του ένα σημαντικό έργο για το νησί. 
 
Ακούστε: 

Πηγή: Σκάι Κρήτης 92,1


Δημοσίευση: 10-05-2013

Πρόσφατοι:

- Παναγής Ζερβός
- Ειρήνη Φλουρή
- Σοφία Χουλάκη
- Γιάννης Ζαϊμάκης
- Στέλλα Παπαδομανωλάκη
- Κική Αλεξάκη
- Γιάννης Τσικανδηλάκης
- Νώντας Γκιουζέλης
- Γιάννης Πετράκης
- Ellen Larser

όλη η λίστα / έσοδα-έξοδα

Μείνετε σε επαφή:
Στο “πολίτεςTV” δεν "κυνηγάμε" την επικαιρότητα. Αναδεικνύουμε θέματα ψύχραιμα και με χρονική απόσταση από τα γεγονότα. Παρουσιάζουμε λίγα και ελπίζουμε… καλά θέματα. Συμπληρώστε το mail σας αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα μας ρεπορτάζ